Промоција на романот „Трамонтана“ од Наташа Сарџоска

На 10.09.2021, на штандот на издавачката куќа ТРИ, во рамките на Саемот за книга, се одржа промоција на романот на Наташа Сарџоска „Трамонтана“.

Авторката одговараше на прашањата поврзани со романот, а разговорот го водеше Милена Силјаноска.

Ова е прв роман на Сарџоска која има објавено повеќе збирки поезија.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *