Даниел Бибовски

Даниел Бибовски е роден 03 Јуни 1987 во Скопје. Има завршено Информатички науки при Природно-математичкоиот факултет во Скопје. Пишувањето му е страст уште од најрана возраст, а љубовта кон технологијата, искомбинирана со онаа кон филозофијата и психологијата, на крај резултираа со романот Архангел – Ослободување на ѕверот, објавен во Арс Либрис, во 2019.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *