Дневникот на хулиганот

„Дневникот на хулиганот“ е роман од Сашо Димоски, објавен во Култура, 2014 година.

Рецензии / критики:

Тука може да прочитате извадок од овој роман.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *