Дува

„Дува“ е роман од Божин Павловски објавен во Мисла, 1973 год.

Добитник е на „Рациново признание“.

Критики / рецензии:

Тука може да прочитате извадок од овој роман.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *