Манастир Фуентерабија

„Манастир Фуентерабија“ е роман од Јагода Михајловска-Георгиева, објавен во Три, во 2017 година.

Добитник е на наградата од Друштвото на писателите на Македонија „Стале Попов“ за најдобро прозно дело објавено во 2017.

Тука можете да прочитате извадок од овој роман.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *