Меше на годината

„Меше на годината“ e збирка песни во проза на Иван Шопов. Издание на Темплум, 2012 година.

Рецензии / Критики:

Тука можете да прочитате извадок од оваа книга.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *