Пишанки или раскази на вересија

„Пишанки или раскази на вересија“ е збирка раскази на Олгица Станковска. Издание на „Слово Љубве“, Скопје, 2012 година.

Рецензии / Критики:

Тука можете да прочитате извадок од оваа збирка.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *