Помеѓу

„Помеѓу“ е роман на Ирена Јорданова. Објавен е во 2008 год., во издание на Или-Или и е финалист за наградата Роман на годината на Утрински весник.

Рецензии / критики:

Тука можете да прочитате извадок од овој роман.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *