Продавачот на ветар и магла и други приказни

Продавачот на ветар и магла и други приказниПродавачот на ветар и магла и други приказни е збирка раскази од Стефан Марковски. Издание на библиотеката „Гоце Делчев“ – Гевгелија, 2015 година.

Тука можете да прочитате извадок од збирката раскази.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *