Разговор со Спиноза

„Разговор со Спиноза“ е роман од Гоце Смилевски, објавен во 2002 г., во издавачката куќа Дијалог.

Добитник е на наградата „Роман на годината“ на Утрински весник за 2002.

Критики / рецензии:

Тука можете да прочитате извадок од овој роман.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *