Резервен живот

„Резервен живот“ е вториот роман на Лидија Димковска. Објавен е во 2012 од издавачката куќа Или-Или.

Рецензии / Критики:

Тука може да прочитате извадок од овој роман.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *