Телото во кое треба да се живее

„Телото во кое треба да се живее“ е втор роман од Петар Андоновски, во издание на Или Или, 2015 год.

За овој роман, Андоновски ја добива наградата „Роман на годината“ на Утрински весник за 2015.

Тука можете да прочитате извадок од овој роман.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *