Точка на враќање

„Точка на враќање“ е роман од Билјана Мартиновска, во издание на Бата прес.

Романот е објавен во 2016 година.

Рецензии / критики:

Тука можете да прочитате извадок од овој роман.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *