Креативни точки 2019

На 14 ноември 2019, со почеток во 19.19 часот, во Салонот 19,19 се одржа петтото издание на мултимедијалната манифестација „Креативни точки 2019“. Настанот содржеше настап на млади, но веќе афирмирани автори, прозаисти, поети, актери и музичари. Организатори се Центарот за култура и културолошки студии и Културно информативниот центар на Град Скопје со учество на Женскиот хор „Менада“ од Тетово.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *