Промоција на романот „Синовите на Адам“ од Михајло Свидерски

На 06.05.2022 г. во Домот на градежници, со почеток од 18 часот, се одржа промоцијата на романот „Синовите на Адам“ од Михајло Свидерски.

Романот е објавен годинава, во издавачката куќа Восток, а го промовираше м-р Александра Јуруковска. Во рамките на промоцијата, и самиот автор зборуваше за проблемите и прашањата поврзани со овој роман.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *