Промоција на едицијата „Светулка“

На 5ти овој месец, во Градскиот парк се одржа промоција на сликовници и комплетирање на едицијата „Светулка“, во издание на „Студио Батев“.

Книгите ги промовираа проф. д-р Весна Мојсова Чепишевска и Христина Стефановска, психолог за деца и возрасни.

Автори на сликовниците од цела едиција се: Неше Рамовиќ, Ана Јовковска, Ана Голејшка Џикова, Ана Батева, Марија Петровска, Стефан Марковски, а илустратор на сликовниците е Иванка НиБа.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *