Промоција на романот Малите прсти од Филип Флоријан

Дел од атмосферата на промоцијата на романот „Малите прсти“, во Ла Кања каде што публиката имаше можност да го запознае романскиот автор Филип Флоријан. Романот го промовираше Ермис Лафазановски, а модератор беше Игор Ангелков од Или-Или.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *