Промоција на „Арно ама“ од Калина Малеска

Денес, во Театар на сенки, беше промовирана книгата за деца “Арно ама” од Калина Малеска, во издание на Или Или. Книгата ја промовираше Оливера Ќорвезировска, а свое обраќање имаше и авторката. Во рамките на промоцијата имаше и театар на сенки врз основа на еден расказ од збирката.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *