Отпечатоци врз коцки мраз

„Отпечатоци врз коцки мраз“ e збирка кратка медитативна проза на Живко Грозданоски издадена во едицијата „Магма“ од издавачката куќа „Темплум“.

Во 2016 година, повторно во „Темплум“, од печат излегува второто и дополнето издание на „Отпечатоци врз коцки мраз“.

Тука можете да прочитате извадок од оваа збирка.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *