(Со)шиени раскази

„(Со)шиени раскази“ е збирка раскази за возрасни од Оливера Ќорвезироска. Издание на Или-или, 2017.

Рецензии / Критики:

Тука можете да прочитате еден расказ од оваа збирка.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *