Затворање на Проза Балкан 2018

На 29 април, во 19.30, во Даут Пашин амам беше затворено шестото издание на фестивалот “Проза Балкан“.

Писателите-учесници прочитаа извадоци од нивните книги, а беше прочитана и поздравна порака од Светислав Басара кој поради здравствени причини го откажа своето присуство.

Модератор на настанот беше Ана Јовковска.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *