Бело и Црвено

Роман на Михајло Свидерски. Издание на „Темплум“, 2014 година.

За неа, авторот ја добил наградата „Новите!“ за 2014 година, која ја доделува „Темплум“.

Романот е преведен на бугарски јазик.

Тука можете да прочитате извадок од овој роман.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *