Куфер за тројца


„Куфер за тројца“ е роман (збирка од три новели) на Живко Грозданоски.

Објавен е во 2014 година, издание на „Или-или“. Финалист на конкурсот „Роман на годината“.

Тука можете да прочитате извадок од овој роман.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *