Пеперутката на детството

“Пеперутката на детството” е првата збирка раскази од Томислав Османли, објавена од книгоиздателството “Мисла”, Скопје, во 1993 година.

Тука можете да прочитате извадок од оваа збирка.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *