Петтото годишно време

„Петтото годишно време“ е роман од Сашо Димоски, објавен во 2015, во издание на Култура.

Добитник е на наградата Рациново признание.

Тука можете да прочитате извадок од овој роман.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *