Скриени желби, немирни патувања

„Скриени желби, немирни патувања“ е роман од Владимир Јанковски, објавен во 2020 година, во издание на „Антолог“.

Добитник на наградата „Роман на Годината“ од Фондацијата Славко Јаневски, за 2020 година.

Тука можете да прочитате извадок од овој роман.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *