Суво мастило

„Суво мастило“ е роман од Владимир Илиевски, во издание на Македоника Литера, 2020.

Овој роман на Илиевски влегува во финале за наградата „Роман на годината“ за 2020 што ја доделува Фондација Славко Јаневски.

Критики / рецензии:

Тука можете да прочитате извадок од овој роман.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *