Промоција на „Мојот непријател Итар Пејо“

Промоција на збирката раскази „Мојот непријател Итар Пејо” од Калина Малеска, ГЕМ, 2017, во издание на Или-Или.
Промотори: Оливера Ќорвезироска и Зоран Анчевски.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *