Мојот непријател Итар Пејо


„Мојот непријател Итар Пејо“ е третата збирка на раскази на Калина Малеска, во издание на Или-Или, 2016 година.

Рецензии / Критики:

Тука можете да прочитате извадок од оваа збирка раскази.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *