Промоција на “Девет приказни за госпоѓица Сит”

На 24.01., со почеток во 20.30 часот, се одржа промоцијата “Девет приказни за госпоѓица Сит” од Билјана Црвенковска, во “Кино Култура”, во рамките на фестивалот ArtArea 3. 

Книгата е во издание на “Чудна шума”, а ја промовираа Калина Малеска и Фросина Пармаковска, како и самата авторка која одговараше на поставените прашања.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *