Бледи сенки далечни гласови

„Бледи сенки далечни гласови“ е роман на Димитрие Дурацовски, објавен во 2014, во издание на Магор. Во 2015 ја добил наградата Рациново признание.

Рецензии / Критики:

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *