Крвава месечина

„Крвава месечина“ е роман од Катерина Шошко, објавен во 2016, во издавачката куќа Слово Љубве.

Рецензии / критики:

Тука можете да прочитате извадок од овој роман.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *