Кумова слама

„Кумова слама“ е роман од Ленче Милошевска, објавен во Матица македонска, 1997.

Критики / рецензии:

Тука може да прочитате извадок од овој роман.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *