Лидија или сѐ што знам за жените

„Лидија или сѐ што знам за жените“ е роман од Тихомир Јанчовски, самостојно издание, 2018.

Рецензии / критики:

Тука можете да прочитате извадок од овој роман.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *