Луѓе на кои не им се отвора падобранот

„Луѓе на кои не им се отвора падобранот“ е збирка раскази од Алекс Букарски, во издание на Темплум, 2006 година.

Со оваа книга, Букарски ја добил наградата „Новите“.

Тука можете да прочитате извадок од оваа книга.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *