Маџун

„Маџун“ е роман од Влада Урошевиќ, во издание на Магор, 2018.

Добитник е на наградата „Стале Попов“ од Друштвото на писателите на Македонија за најдобро прозно дело објавено во 2018.

Романот беше финалист и за наградата „Роман на годината“.

Рецензии / критики:

Тука можете да прочитате извадок од овој роман.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *