Меѓата на светот

„Меѓата на светот“ е збирка раскази од Митко Маџунков, во издание на „Наша книга“, 1985 г.

Добитник е на „Рациново признание“.

Тука може да прочитате извадок од оваа книга.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *