Млечни заби

„Млечни заби“ е збирка раскази од Хана Корнети, објавена во Или Или, 2021.

Критики / рецензии:

Тука можете да прочитате еден расказ од оваа збирка.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *