Мртвите знаат најдобро

„Мртвите знаат најдобро“ е роман од Владо Јаневски, објавен во Арс Ламина, 2020.

Овој роман е добитник на наградата „Пегаз“ што ја доделува Арс Ламина за најдобар необјавен роман.

Тука можете да прочитате извадок од овој роман.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *