Најосаменото место

„Најосаменото место“ е роман од Симеон Јанков, објавен во Или-Или, 2021.

Рецензии / критики:

Тука можете да прочитате извадок од овој роман.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *