Неверство

„Неверство“ роман на Дејан Трајкоски, издаден во 2014 година од Дејан Трајкоски.

Рецензии / Критики:

Тука можете да прочитате извадок од овој роман.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *