Одбрани раскази

„Одбрани раскази“ е избор на раскази од Божин Павловски, објавен во Мисла, 1970 година.

Критики / рецензии:

Тука можете да прочитате извадок од оваа книга.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *