Отсечки стварност

„Отсечки стварност“ е првата збирка раскази на Ѓоко Здравески, објавена од издавачката куќа Бегемот, во 2019 година.

Тука можете да прочитате неколку раскази од оваа збирка.

Критики / рецензии:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *