Папокот на светлината

„Папокот на светлината“ е роман од Венко Андоновски, објавен во 2022, во издание на ТРИ.

Рецензии / критики:

Тука може да прочитате извадок од овој роман.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *