Писмо за Глорија

„Писмо за Глорија“ е роман од Живко Грозданоски, објавен во Или-Или, 2022 година.

Критики / рецензии:

Тука може да прочитате извадок од овој роман.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *