Последните денови на Ханс

„Последните денови на Ханс“ е втор роман од Михајло Свидерски, објавен во Или-Или, 2019.

Рецензии / критики:

Тука можете да прочитате извадок од овој роман.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *