Се гледаме наскоро. Е.

„Се гледаме наскоро. Е.“ е епистоларен роман на Драгана Евтимова и Владимир Лукаш.
Издание на Антолог, 2017 година.

Рецензии / Критики:

Тука можете да прочитате извадок од овој роман.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *