Сѐ уште можам нешто да сторам

„Сѐ уште можам нешто да сторам“ е петти роман од Фросина Пармаковска, објавен во Или Или, 2023.

Критики / рецензии:

Тука може да прочитате извадок од овој роман.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *