Скарбо

„Скарбо“ е книга раскази од Јадранка Владова, објавена во Арс Либрис, 2024.

Книгата содржи две збирки раскази од Јадранка Владова: „Скарбо во мојот двор“ (1986) и „Воден знак“ (1990).

Тука можете да прочитате извадок од збирката „Скарбо во мојот двор“.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *