Сок од простата

„Сок од простата“ е роман од Јован Павловски, објавен во 1991, во Ми-Ан. Своевремено е добитник на награда за најчитана книга. Досега има шест изданија.

Тука можете да прочитате извадок од овој роман.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *